Om bloggen

Bloggen Stadsutvecklingen
Bild: Stefan Eklöf

Staden är människans evolutionära skapelse!

Bloggen Stadsutvecklingen skildrar vad som är på gång eller håller på att byggas i vår vackra huvudstad Stockholm. Bloggen granskar infrastrukturen och hänger också med i de lokala men högst aktuella politiska debatterna som rör hela länet. Projekten delas upp i sina geografiska områden och jag fyller upp med bygguppdateringar i form av självtagna foton eller tagna av bloggens läsare. Bloggen intresserar sig även för arkitekturen i vår stad likväl som arkitekturen i andra intressanta städer runt om i världen.
Det finns sidor om  storstäder eller arkitekter som jag tycker är intressanta och det finns även fakta om världens skylines! 
Eftersom jag också är konstnär i grund och botten har jag lätt för att lägga upp mina självkomponerade projektförslag under egen sida: "Konstruktiva lösningar".
Välkommen till bloggen Stadsutvecklingen!


2016-12-12
3 års jubileum!


Tack alla ni som följer denna blogg!
Hoppas ni är kvar nästa år för då blir den ännu bättre! 😉
Oscar FreyreJag som driver denna blogg heter Oscar Freyre
och det gör jag för att jag brinner av nyfikenhet över utvecklingen av vår stad. Jag älskar att se den växa och vill att den utvecklas så att den tryggar våra kommande generationers bostäder och arbeten. Jag är konstnär och författare och har två andra bloggar där jag visar upp min kreativitet. Länkar till de finns här nedan:


Varmt välkommen att följa min kreativitet och intressen!

Oscar freyre
2016-09-05

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

all Posts Plugin for WordPress, Blogger...