onsdag 30 augusti 2017

Bostadsegoismen når nya bottenrekord

Bostadsegoismen når nya bottenrekord!
100 personer samlades i Årstaskogen för att protestera för nybyggen.


Stockholms stads planer för 800 - 1000 nya bostäder i gränstrakterna till det blivande naturreservatet i Årstaskogen (Årstaviken) möter på patrull från bostadsegoisterna. Trots att man undviker att exploatera på själva reservatet vill de boenden inte ha några nybyggen alls. Samma åldersgrupp som man ser i alla protestnätverk, Nätverket bevara Årstaskogen, 60+ vars status ligger på: vi som har bostad och inte bryr oss om bostadskön, bjöd in ett par politiker för att hejda byggplanerna. 
Man antar att det är folk som tror att de har ensamrätt att bestämma hur staden ska utvecklas nu och för all framtid bara för att de råkar bo i de berörda områdena för tillfället? Ingen har bestämmanderätt om vad som måste utvecklas utanför sina väggar, det är fritt fram för folk att flytta om det inte passar att bo i en stad som växer och måste växa för att säkra jobb och framtid. Ingen tvingar en heller att bo just där man själv valt att bo!

För er som tycker att bostäder behövs för stadens utveckling och säkra framtiden från förfall kan man "tycka till" på bland annat denna länk som handlar just om Årstaskogen:


2017-08-30
Oscar Freyre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

all Posts Plugin for WordPress, Blogger...