Om bloggen

Om bloggen "Stadsutvecklingen"
Bild: Stefan Eklöf

"Staden är människans evolutionära skapelse!"

Bloggen Stadsutvecklingen är till för er som är intresserade av Stockholms stadsutveckling och infrastruktur. Bloggen skildrar vad som kan vara på gång eller vad som byggs just nu.  
Bloggen hänger också med i de lokala och aktuella politiska debatterna som berör hela vårt län. Inläggen handlar om allt från statusbilder på byggprojekt till krönikor om vår samtida samhällsuppbyggnad. 
Bloggen intresserar sig för arkitekturen i vår stad likväl som i andra intressanta städer i vårt land eller runt om i världen. Jag strävar efter ett mer konstruktivt tänk inom stadsutveckling!

Jag är konstnär i grund och botten och älskar att rita hus och komma med egna lösningar. Därför lägger jag upp självkomponerade projektförslag under egna sidor såsom: "Konstruktiva lösningar" och "mina visioner". Bland dessa visioner finns bland annat Österbron och Södertörnsmässan och fler kommer inom kort! 

Mitt intresse för arkitektur och den konstruktiva urbana staden har också lett till att jag gärna delar med mig av mina observationer och tankar kring dessa frågor. Därför har jag nu börjat skriva i andra bloggar såsom Samhällsbyggarbloggen och har även startat föreläsningar tillsammans med min kompanjon fotografen Pawel Flato. Var och när dessa föreläsningar kommer äga rum kan ni läsa under sidan "Kommande föreläsningar". 
Jag har även en Facebookgrupp där jag försöker hitta intressanta lösningar inom det konstruktiva tänket i stadsutveckling, länk: Konstruktiv stadsutveckling

Väl mött kära stadsintresserade människor och hjärtligt välkommen till bloggen Stadsutvecklingen!

Oscar Freyre

Uppdaterat: 2019-01-102016-12-12
3 års jubileum!


Jag som driver denna blogg heter Oscar Freyre
Jag älskar att se vårt Stockholm växa och vill gärna att den utvecklas för att trygga våra kommande generationers rätt till bostäder och arbeten. Jag är konstnär och författare och har två andra bloggar där jag visar upp resten mitt kreativitet. Länkar till de finns här nedan:Oscar freyre
2016-09-05

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

all Posts Plugin for WordPress, Blogger...