torsdag 11 maj 2017

Hotet mot tillväxten heter länsstyrelsen!

Det allra största hotet för tillväxt och utveckling heter länsstyrelsen!
Bilder: JM

Nu är det bevisat, det största hotet för tillväxten kommer från en skattefinansierad myndighet som gör allt de kan för att stoppa utvecklingen i riket! De skapar en sorts domedagspropaganda genom att lura befolkningen att tro att allt man ser, hör och står på är heliga riksintressen. En myndighet som lider av jante, byråkratisk tyranni och arrogans mot de folkvalda och struntar fullkomligt i bostadsbristen! Har vi verkligen råd med sånt?

Deras senaste utspel gäller de sju planerade tornen i Marievik (Liljeholmen) som de stoppar genom att åberopa störande av riksintressen och för de badande på Tanto! Det skulle falla skugga på kvällsbadarna under sena augustikvällar och, eftersom myndigheten måste uppfinna hjulet varje gång ny teknik dyker upp då de inte tror på universella lösningar, störa flygtrafikens radarsignal! Jo, de lever kvar i andra världskriget. Det hade dock inte spelat nån roll vad de yttrar sig om för störningsobjekt mot nya byggplaner då de alltid kan hitta på nya som exempelvis att ena tornet skulle synas från Skogskyrkogården eller störa helikopterinflygningen till SÖS, you name it.
Faktum är att bara under de senaste månaderna har myndigheten lyckats stoppa över 1000 bostäder bara i Stockholm trots att de inte längre är remissinstans för detaljplaner! Är det demokrati eller myndighetsterror?  


Nu måste JM kapa nio våningar av 38 på det högsta huset (hörnhuset) och för de andra husen gäller ordentligt bantning av planerade lägenheter från ursprungliga 1000 till 600!

Inget får sticka länsstyrelsen i ögat inte!


2017-05-11
Oscar Freyre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

all Posts Plugin for WordPress, Blogger...