onsdag 29 april 2020

Högdalen får nytt landmärke

Högdalen får ett nytt landmärke

Illustration: Bergkrantz

Tre nya höghus i Högdalen är nu ute på plansamråd fram till 4 maj.
Ett av de ska bli studentbostäder och resten hyresrätter. Totalt 350 bostäder! Granskning Q 2 2021 och antagande Q 4 2021.
Det ena, så kallade "Hörnhuset" blir hela 75 meter högt och kommer bli synlig från stora delar av Söderort!


Bergkrantz


Bergkrantz

Bergkrantz


Stockholms stad


Oscar Freyre
2020-04-29

3 kommentarer:

 1. Sluta med dessa förhatliga landmärken, tack. Världen är redan full av alltför många alltför täta städer, med alltför höga hus. Vidrigt.

  SvaraRadera
 2. Alla som läser den här artikeln som går igenom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar är idag alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail). com)
  Min bön är att hitta lycka i kärleksliv och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta vad vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygg arkitektur, påminner mig om Stalinstilen som de rika bodde i Ryssland.

  SvaraRadera

all Posts Plugin for WordPress, Blogger...